°5² - Quick detailer

I lager.
145 kr

°5² är en mångsidig quick detailer, den passar därav både som torkstöd och sista-minuten-fix för att torka bort exemplvis flugor innan dom bränner fast. Att alltid ha en flaska i bilen gör dig väl förberedd för att snabbt och enkelt torka av damm eller andra orenheter.

Helt magisk som torkstöd för att få ett kombinerat torkstöd med gloss booster. Går självklart att lägga på torr lack som ren gloss booster om man hellre föredrar det. Tack vare den höga graden vax i °5² lämnar den en silkeslen yta efter sig med rejält djup i lacken.

Denna quick detailer är även att rekommendera som lubrikation vid användning av lera och då den är dryg blir åtgången låg. Önskar man att få ut ytterligare mer produkt i svagare blandning för användning som waterless wash går den att späda med upp till 2-3L vatten

Gör så här:

1) Spraya °5² på önskad yta eller direkt på en microfiberduk för att undvika överspray på ytor du inte vill ha det på. 1-2 sprut per panel räcker väl vid torkstöd, 3-6 sprut brukar räcka till en hel bil. Vid användning på torr lack kan något mer komma att behövas, ca 3-4 sprut per panel.

2) Behöver ej eftertorkas. Vid överkonsumtion kan man eftertorka med en ren mikrofiberduk för att få bort överflödig °5². 

Säljs färdigblandad. Med doft av vattenmelon.

Trigger(spraymunstycke) ingår. 

Skakas före användning.